مدیریت پسماند در لرستان به صورت سنتی انجام میشود
علی سالاروند در گفتوگو با ایلنا اظهار داشت:با اشاره به چالش پسماند در لرستان افزود: مدیریت پسماند نه تنها در استان بلکه در کشور به صورت سنتی انجام میشود. وی گفت: به دنبال مدیریت پسماند با استفاده از پلاسما در استان هستیم، در این زمینه با شهرداریها نیز مکاتبات و جلساتی را داشتهایم. مدیرکل حفاظت
علی سالاروند در گفتوگو با ایلنا اظهار داشت:با اشاره به چالش پسماند در لرستان افزود: مدیریت پسماند نه تنها در استان بلکه در کشور به صورت سنتی انجام میشود.
وی گفت: به دنبال مدیریت پسماند با استفاده از پلاسما در استان هستیم، در این زمینه با شهرداریها نیز مکاتبات و جلساتی را داشتهایم.
مدیرکل حفاظت محیط زیست لرستان در ادامه با اشاره به اینکه ساز و کار تشکیل کارگروه اضطرار به عهده هواشناسی است، بیان کرد: از این رو تصمیمگیری برای تشکیل کارگروه اضطرار توسط این مجموعه انجام میشود.
وی در خصوص اعتبار ریزگردها نیز گفت: از آنجا که لرستان کانون گرد و غبار نیست، بنابراین اعتباری برای استان تخصیص داده نمیشود.
سالاروند خاطرنشان کرد: همچنان پیگیر هستیم که بدی آب و هوا در فیش حقوقی کارمندان لحاظ شود.
مدیرکل حفاظت محیط زیست لرستان با بیان اینکه احیا تالابها تنها با مشارکت جوامع محلی امکانپذیر است گفت: تاکنون هیچ کدام از تالابهای استان در کنوانسیون رامسر ثبت نشده اما پیگیر هستیم که تالابهای استان را در سایت رامسر ثبت کنیم.
انتهای پیام/
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰